Zboží odesíláme každé pondělí

Pokud uskutečníte objednávku do neděle 12:00, odešleme zboží další den. Při volbě bankovním převodem / kartou zboží odešleme následující pondělí po obdržení platby.

Vánoční dárek pro muže? Obdarovat můžete i tátu nebo dědečka

nmntj

Vánoční dárek pro tatínka? Žádný problém! Obdarujte i dědečka nebo partnera

Už je nejvyšší čas pokukovat po vánočních dárcích. Kdo je zase nechce shánět na poslední chvíli, měl by se začít poohlížet po vánočních dárcích ještě dnes. Co pořídit mamince nebo babičce vám neporadíme, zato přesně víme, jak vybrat dárek pro tatínka.

Vybrat vánoční dárek pro tátu nebo pro přítele nikdy není jednoduché. Muži jsou vybíraví, a když se jim netrefíte do noty, můžete se se zlou potázat. To je samozřejmě řečeno s nadsázkou, ale rozhodně platí, že pro muže se zkrátka dárky vybírají mnohdy mnohem hůř než pro ženy.

Čtyři jednoduchá pravidla

V zásadě platí několik jednoduchých pravidel, jak vybrat dárek pro muže.

  1. Sledujte jeho potřeby
    Prvním z nich je, že se musíte snažit porozumět potřebám toho, koho chcete obdarovat. Čím tráví nejvíce času, když se zrovna nevěnuje práci? Zapřemýšlejte a sepište si všechny činnosti na papír.
  2. Zjistěte, co nakupuje
    Víte, co si dotyčný muž sám rád kupuje? Že ne? Pak se to snažte vypátrat, to vám výběr vánočního dárku může značně usnadnit.
  3. Buďte vnímaví
    Téměř žádná žena nechce k Vánocům dostávat to, co potřebuje, ale jenom to, co opravdu chce. Ale to rozhodně neplatí jenom pro ženy. Ani muži nechtějí pod stromečkem nacházet ponožky a šály jenom proto, že už všechny ponožky a šály mají roztrhané. Když píšeme, že máte sledovat potřeby, pak máme na mysli především to, co váš partner, tatínek, bratr nebo snad přítel potřebuje k tomu, aby mohl dělat to, co ho baví, nikoliv to, co musí.
  4. Nakupujte s mírou
    Pokud dospějete k názoru, že váš tatínek, dědeček, partner nebo jiný muž, kterému kupujete dárek, rád cokoliv vytváří nebo opravuje, kupte mu jednu, nanejvýš dvě věci, které s touto jeho zálibou souvisí. Jak se říká, nic se nemá přehánět.

Dárek pro kutily

Stále ještě si nevíte rady? Internetový e-shop namontuj.cz vám výběr usnadní. Nabízí vše, co si jen muži mohou k Vánocům přát. Najdete zde například příslušenství do auta, které mimo jiné čítá třeba tlačítko loketní opěrky, nápojový držák nebo sedadlový držák. Vybírat ovšem můžete i z dalšího příslušenství do dílny i domácnosti.

 

Připravili jsme si pro vás žhavé tipy:

Návrhová plocha 1 kopie 4

Magnetický šroubovák

Co udělá radost každému muži? Ať tatínkovi, dědečkovi, bratrovi nebo třeba partnerovi? Ten pravý dárek pro kutila. Ale který to je? Jednoznačně magnetický šroubovák se sadou 63 bitů. S ním muži opraví jakékoliv elektronické zařízení, například mobilní telefon, herní konzoli, notebook i všechny domácí spotřebiče a hračky. Sada obsahuje lehký hliníkový šroubovák s protiskluzovou rukojetí a rovnou šedesát tři kusů prémiových magnetických bitů z oceli.

 


 

0038629

Univerzální šroubová hlavice

Chybu neuděláte ani univerzální šroubovou hlavicí, takzvaným ořechem. Dostanete k němu navíc i adaptér. Multifunkční hlavice se hodí na šroubování různých tvarů šroubů a matic v rozměru od 7 do 19 mm. Mechanismus se jednoduše přizpůsobí tvaru šroubu, proto vám při otáčení nebude takzvaně vykluzovat. Dodávaný adaptér snadno upevníte do klasické či aku vrtačky. 

 Nářadí ocení každý muž, nejenom ryzí domácí kutilové.

 


 

sedadlovy_drzak

Sedadlové držáky do auta

Ideální držák pro tvůj nákup, tašky nebo například batoh. Robustní plastová konstrukce s nosností až 20 kg. Zavěšení na sedadlo řidiče či spolujezdce.

Rozlučte se s chaosem

Nikdo nemá rád přeplněné interiéry aut taškami či jinými zavazadly, dětské hračky válící se po podlaze a podobně. Uspořádejte si drobnosti na zadních sedadlech a uvolněte si tak prostor.

Tyto háčky se budou hodit jako skvělý úložný prostor pro:

  • tašky
  • kabelky
  • deštníky
  • oblečení
  • hračky
  • odpadky