Zboží odesíláme každé pondělí

Pokud uskutečníte objednávku do neděle 12:00, odešleme zboží další den. Při volbě bankovním převodem / kartou zboží odešleme následující pondělí po obdržení platby.

Efektivní a snadné opravy elektronických zařízení s 63dílnou sadou praktického nářadí

Pokud jste kutilem nebo profesionálem, který se často zabývá opravami elektronických zařízení, pak je pro vás 63dílná sada praktického nářadí tou pravou volbou. Tato sada obsahuje lehký hliníkový šroubovák s protiskluzovou rukojetí a 63 kusů prémiových magnetických bitů z oceli, které vám umožní snadnou a rychlou opravu vašich elektronických zařízení.

Návrhová plocha 1 kopie 4

Výhody magnetického šroubováku

Jednou z největších výhod tohoto šroubováku je jeho magnetický hrot, který udržuje šrouby a matice pevně na svém místě. To znamená, že už se vám nebude stávat, že vám šrouby nebo matice upadnou a ztratíte je. Magnetický hrot také umožňuje snadnou instalaci šroubů a matiček bez nutnosti držet šrouby nebo matice druhou rukou.

Univerzálnost sady

Díky sadě 63 bitů, která je součástí balení, máte k dispozici širokou škálu různých bitů pro různé typy šroubů a matiček. Sada obsahuje bit pro křížové šrouby, ploché šrouby, torx šrouby, hex šrouby, triangulární šrouby, Y šrouby a mnoho dalších. Sada bitů také obsahuje různé velikosti pro různé velikosti šroubů a matiček. Tuto sadu bitů můžete snadno vyměnit, což umožňuje rychlou změnu nástrojů pro různé práce.

Popis vlastností magnetického šroubováku

Ergonomický design šroubováku zajišťuje pohodlné a snadné držení. Rukojeť šroubováku je protiskluzová a má správnou velikost pro pohodlné držení. To znamená, že můžete pracovat déle bez únavy. Navíc, tento šroubovák je vyroben z kvalitních materiálů, jako jsou hliník a ocel, což znamená, že je odolný a trvanlivý. Tyto materiály zajišťují, že šroubovák bude vydržet dlouhou dobu a poskytne vám spolehlivé a kvalitní služby po celou dobu své životnosti.

Přednosti

S touto sadou praktického nářadí budete mít vše potřebné pro opravu vašich elektronických zařízení. Můžete opravit mobilní telefony, herní konzole, notebooky, domácí spotřebiče, ale i brýle, hračky, hodinky, ovladače a spoustu dalšího. Sada obsahuje všechny potřebné bitů pro různé typy šroubů a matiček, takže se nemusíte starat o to, že byste neměli správný nástroj pro danou opravu.

Závěrem

Jednou z nejlepších věcí na této sadě praktického nářadí je, že je to univerzální sada, která je vhodná pro různé typy elektronických zařízení. To znamená, že ji můžete použít pro opravu více než jednoho zařízení, což ušetří čas a peníze.

V případě, že hledáte kvalitní a univerzální sadu praktického nářadí pro opravy elektronických zařízení, pak je 63dílná sada s magnetickým šroubovákem a 63 bitů tou správnou volbou pro vás. Je vhodný pro profesionální i hobby použití a pomůže vám urychlit a zefektivnit vaši práci.